Зацвіли троянди у саду -
подарунок вчителю на свято.
Зовсім скоро я її зірву,
і хоч у мене є троянд багато,
та сумно обривати життя квітки!
Вона ж так жити прагне.
до неба простягає вітки,
і кожна з них до сонця сягне.
Троянда аромат чарівний має,
ним заворожує усіх.
Про її красу весь світ знає,
але її зривають для утіх.
Вона постоїть тай зав*яне,
лиш піджививши нам любов.
І кожен з нас зірвати прагне,
червону квітку, що як кров.