Поміняли з квітня звички,
Поскидали рукавички,
Ніжні і гламурні діви...
Час збиратись на Мальдіви.
Геть і шубку, і сорочку!
Грітись топлес на пісочку!
Зимонька була важкенька,
Стала голова сивенька...
Пофарбуєм швидко коси
І вперед! Галапагоси
Нетерпляче нас чекають,
На пісочок закликають...
Та, про те нема і мови!
Санта-Фе?! Навряд, панове!
Ми по своєму, по панськи,
Відпочинем у Бердянську.