Очка-мов волошки,
Посмішка принцеси...
Ким ти станеш завтра:
актриса, поетеса?...
Обійми - найдорожчі,
маленькі рученята,
ми такі несхожі,
ти- викапаний тато!
Дорожче всього в світі
з тобою засинати,
тебе любити, пестити,
від бід оберігати.
Всі болі і печалі
тікають за вітрами,
Я знов сяю від щастя,
коли ти кажеш: "мамо!"
Цілую ручки, ніжки,
животик, щічки, спинку.
І полоскочу трішки...
Сміємось без зупинки.
Ти- мій безмежнмй всесвіт,
мій подарунок неба!
Ти тільки будь щаслива!
Нічого більш не треба!