Ми так хочемо бути на когось схожі.
Серед вас і так багато клонів.
Світ тісний,котрий перехожий -
знає права.Не знає законів.
Ми так хочемо бути купцями
найкращого виду товару.
І якщо лише папірцями -
не приймаємо жодного браку
Ми знаєм життя і даємо поради,
Хоч і в самих не дуже ладно.
Охоче приймаємо все,окрім правди,
краще ніяк, аніж складно.
Нам завжди часу бракує
На все, крім чекання зарплати.
Забули,чого справжнє вартує.
Забули, чого варте кохання.
Весь час кудись поспішаєм,
забувши про речі дійсно важливі.
Не завжди душу ми помічаєм,
не завжди ми терпиливі.