О Любий Санта! Цього року
Триматимеш від мене лист.
Я присягаюсь, вів нівроку,
Хоч к дурощам існує хист.
Я досить стриманий в бажаннях,
Я знаю межі, всьому край.
Не майстер я в нудних питаннях,
Та коли хочеш - запитай.
Я тільки хочу попрохати
Одежі задля тих дівчат,
Що звикли в порно всіх кохати,
І що так голосно кричать.
Я маю щирість, щоб благати,
Хай Бітлів знову «Єстердей»
Наважиться вживу лунати,
Хай пробирає до грудей!
Мені не соромно молити,
Щоб кожен день валив той сніг.
І щоб по холоду бродити,
Збиваючись в розмові з ніг.
Я дуже хочу, Любий Санта,
Поринути у світ казок.
Я хочу зірки лейтенанта,
Цей шлях: від тернів - до зірок.
Я маю ще добрячий список,
Про те, що хочу попрохать.
Напри-, щоб дурні затулили писок.
Та буду змушений мовчать.
Я досить стриманий в бажаннях,
Я знаю межі, всьому край,
Найбільше тільки я благаю,
Дівчат тих краще одягай.