Скласти треба нові дані
Про здоров’я ветеранів,
Бо лишилося їх мало,-
Ледве всі ходити стали…
Геть відомостей не густо,-
У їх карточках так пусто…
Мед турботи забагато
Є напередодні св’ята…
Мчать на «Швидкій допомозі»,-
Лікарі щодня в дорозі;
Пацієнти при тривозі
Їх чекають на порозі…
Враз до нашої оселі
Завітав квінтет веселий,-
Молоді спеціалісти,
Статних справ - фахівці міста!
Репліка при вході гарна,-
Витрачаємо час марно,
Дідусю,- ходок не здатний,-
Хід його вже не придатний…
Лампу включили в розетку,
Інструменти - на серветку,
Щоб розглянути все зірко,-
То ж,- ретельна перевірка…
Дуже вже велика грижа,
Операція все зріже…
Не хвилюйтеся,- це просто,
Вік також - під дев’яносто…
Долі життя перевали
Та у пам’яті провали
Лікувати можна різно,
Зараз зовсім ще не пізно…
Краплі – зменшать катаракту,
ПігулкИ – відновлять факти
Та покращать мову з слухом,
Що там, раночка за вухом?!
Простір, а чи то героя
Роздивлялися всі троє…
Де собака тут заритий,-
Вухо - пластиром закрите…
Цього ніхто не побачив,
Хоч проглянули добряче…
Небезпечність для людини
В тім знайшли в одну хвилину!
Онко,- зразу одним словом,-
З облученням терміновим,-
Лиховісне, - дуже злачне!!!
В область треба - однозначно…
Сміх один з таким надзором,-
Діагностика без зору,-
Заперечність - факту проти,-
Справжні з життя анекдоти…
Що ж,- один невропатолог
Побажав,- не бив на сполох,-
Довголітньої дороги,
Зустрічі Дня Перемоги!!!
Ледве вже дідусь крокує,
Все не бачить та не чує,
Помирати ранувато,-
Мислить з мудрістю завзято!
Краще звернуся до неба,
Операції - не треба,-
Надзвичайні пройшов битви,
Тепер поміч вся – молитви!!!
23.04.2013р.
ID:
420375
Рубрика: Поезія,
дата надходження: 23.04.2013 11:44:27
© дата внесення змiн: 23.04.2013 14:49:14
автор: Єгорова Олена Михайлівна
Вкажіть причину вашої скарги
|