Хто ти мені?
Я не знаю.
Просто люблю твою душу на дотик,
Коли вже нічого не маю,
Тихцем тобі Всесвіт несу,
як наркотик.
Хто я тобі?
Без банальностей.
В скатованих звуках безсонного міста,
В шпаринках обридлих тональностей
На клаптику світла
не буде нам тісно.
Кохаєш?
Я знаю напевне - ні,
І нам того блефу даремно не треба!
Слова вже віками лежать німі,
Залишилось тільки
пекло і небо.
Найбільше боюся,
щоб назавжди.
Ти просто стрешся,як все стирається
Отак буває.
Хочеш - іди
Нехай даремно не обіцяється.
Коли всіх не стане, чекай -
я прийду
Ітиму з тобою, де інші не ходять.
Чого не знайшли,неодмінно знайду!
А ти?
Усміхайся, у тебе виходить.