Нехай тебе охороняє Бог, бажаю щастя своє віднайти, хай ангел твій меленький охронець збереже тебе від злиднів і нужди. Нехай любов, яку напевне ти знайдеш, буйно розквітне у душі. Нехай життя засяє барвами веселки, живи щасливо, не блуди...
ID: 429905 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 07.06.2013 00:35:08 © дата внесення змiн: 30.06.2013 16:32:22 автор: Ксенія К.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie