А ти слухав мелодію ночі,
І чув лиш слова ті пророчі?
Можливо, лиш чув тишину
Та не слухав малу пташину.
Не кожна людина те бачить і чує,
Що доля словами чудове віщує.
Та треба збагнути і тільки почути,
І лиш своїм серцем відчути.
Почувши нічну ту мелодію ти,
Відразу поринеш в чудесні світи.
Побачиш змінений світ навкруг себе,
Кращим ставлення буде інших до тебе…