Треба впіймати ритми і рими
риби прозорі повітря пронизують
осінь-у гості листя-в обійми
рани відкриті чаєм зализуєм
Фіранки відчинено двері на защіпки
здраствуйте дні мої я вас чекала
листи вже написано люди мов ящірки
тобі залишають останнє що мають
Холодні автобуси й теплі повернення
стрічки як волосся у вузлики сплутані
творчі прояснення й рум"яні затемнення
й кроки назустріч до серця тулимо
Спільні дрімання й окремі пробудження
синці під очима ранком ціловані
я вас тримаю. міцно. дуже.
я вас тримаю як синичку в долонях