Обірвалась телефонна розмова,
Залишивши несказаних слів;
Не створивши потрібні умови,
Щоб бажати тобі добрих снів.
І не наша у тому провина,
Роз*єднало без наших ухвал:
Накотилось, неначе лавина,
Налетіло, немов би шакал.
Це не вперше і нам не звикати,
Ми вже биті подібним були,
Тому знову берусь я писати,
Ці слова, що прийшли з давнини.
Якщо сталось, то так мало бути
(Не має резону страждати),
Не варто міняти маршрути,
Найкраще, - то просто поспати.