Єдиного хочу - все повернути,
І сказати всі потрібні слова,
Зробити щось путнє, ризикнути,
Жаль, не здатен час на такі дива.
Хочу всіх попросити, щоб простили,
Щоб не тримав ніхто на мене зла,
Знаю, у словах цих замало сили,
Просто, знайдіть лиш крихту тепла.
У цьому світі ніхто не ідеальний,
Виправдань собі я не шукаю,
Та, нехай прозвучить акорд фінальний,
Кому не все одно, пробачать, знаю.
І цих людей я порахую на пальцях,
Можливо, навіть однієї руки,
Знайте, я пам’ятаю, ви в мене в серці,
Як, не на завжди, то на довгі роки.