Себе в житті важко знайти.
Буває комусь неможливо.
До цьогопотрібно іти.
Для когось і це не важливо.
Людина живе одним днем.
Майбутнього їй не існує.
Життя колить гострим ножем.
Її чогось це не турбує.
Їлюзії, мрії одні.
Бажання але не реальні.
Панують в її голові.
Несуть одні тільки страждання.
Не цінує здається нічого….
Ні друзів а ні сім’ ї…
Не розуміє простого….
Що витягло б з ями її….
Людина створила свій світ….
І обраних в нього пускає…
Але не пускає своїх…
І їх за бортом залишає.
Людина не має мети…
Не знає чого вона хоче…
І духом не прагне рости….
І шлях вибирає коротший.
Будуєм самі нашу долю.
Вирішуєм як краще буде.
Діям думкам даєм волю.
І знаєм що Бог тільки судить.
Треба таке пам’ ятати.
Життя одне ми не вічні.
Потрібно що є цінувати.
Робити кроки успішні.
Почуттям не давати волю.
Реально сприймати речі.
І думати головою.
Багато не брати на плечі.
Пригод і розваг не шукати.
Знайти потрібно себе.
Людей для життя вибирати.
І Щастя до тебе прийде.