Зустрілися куми в одному селі.
Один усе вертиться боком.
- Як, куме, живете?Як дітки малі?
А що у вас синє під оком?
Кум трохи знітився, та очі підвів.
Серйозним враз стало обличчя
І стримано-гордо на те відповів,
Ховаючи тон протиріччя.
- Та то – каже – жінка, було якось раз
Граблями взялась жартувати!
По… спині, а я як крутнувся в той час
І спину вдалося сховати!