Бабусю нині ми вітаєм
Цілуєм, втішно обнімаєм,
Бо народилась внучка ще й яка –
Жадана донечки дочка.
Пробив нарешті вже Ваш час
Солідним статусом для вас.
Хоч зовні Ви ще молода,
Але вже чути : «Ба-ба-ба!»
Нехай дитятко принесе
Вам втішну радість понад все,
Емоції, турботи без яких
Не може бути в нас родин міцних.
Нехай же внученька зросте,
Здоров’я матиме міцне,
Вас любить як найкращу із бабусь
Нехай потішаться татусь, дідусь!
26.07.2013р.