Від чуття при сутності
має душа стрункішати, перехоплювати дух.
Старий Бодріяр
інтелектуально курить люльку
і думає «а ньом» –
про симулякра енного порядку.
Тушшю провідного бренду
тонуємо скляний погляд,
запиваємо кавою
вранішній відсутній настрій.
Коли на вулиці
людина людині етикетка,
а за усмішки треба платити бозна-яким чудом,
важко спромогтися на щире слово,
особливо для тих, хто його потребує.
Від чуття при сутності
не має душа стрункішати, дух – перехоплювати,
якщо всі довкола – сутності,
а не копії чийогось чуття.