В твоїх очах я бачу квіти,
Вони тремтять, коли тебе я обіймаю.
Ці квіти такі привітні,
Але й буває в них не затишно.
Ти, буває, ховаєш щось в темряві,
Квіти ті - очі, що світяться.
Завжди вони дуже радісні,
Але зараз чомусь не привітні.
Не приховуй ти болю, скажи мені,
Що наболіло чи турбує зранку й до ночі.
Ти повинний й далі радіти,
Але очі тебе виказують.
Розкажи мені все, не вагаючись,
Розкажи, я тебе послухаю
Я завжди буду поруч, ти вір цьому.
Я завжди обійму, а ти тремти собі.́