Ще ніби вчора був ти поруч,
Співав натхненно нам пісні,
Сидів між нас - ось тут, праворуч,
Та раптом той січневий сніг...
Твій голос - ніжність й одкровення,
Піднесений, високий дух,
Від Бога дар благословенний:
Артист, співак, учитель, друг...
Лишились дві прекрасні доні,
Для них ти - тато дорогий.
Хай сивина укрила скроні,
А все ж - навіки молодий!
Давайте ж цінувать хвилини,
Коли ми разом, пліч-о-пліч,
Бо час, такий він швидкоплинний,
Згадаєм всіх при сяйві свіч...