Моя країна.
Моя земля.
Моя?
Приватизована,
Організована
На органіку.
Каміння не в ногах,
А в спину.
Пісок не в морі -
В очах.
Щоб не журитись,
Задурю себе мандрами.
Однак
З наплічником -
не у гамак.
Попрошу журика,
Можна й в без мазурки -
Не те, щоб так у смак.
Кочую мріями,
ідеями.
Лечу додому я, а
А там -
Вже звиклий
синьо-жовтий символ України:
Безкрає небо і...ріпак.