Для чого ми живемо на землі?
Щоб щось пізнати й уяснити,
Щоб десь знайти гармонію в собі
І зрозуміти свою сутність,
Щоб виконати місію в житті,
Комусь простити, і когось любити,
Пізнати щастя і біду,
Навчитися справлятись з болем.
І зрозуміти, що десь є суть,
Яку не можна зрозуміти.
Щоб щось навчитися робить,
Щоб кожен день не був пустим,
Щоб бачити красу життя
І якось все ж сказати:
"Спинися мить, я щасливий".