"It is not only species of animal that die out. But whole species of feeling".
John Fowles "The Magus"
… можливо саме невідомість не дає нам розпастись
лише таємниця в очах робить нас можливими
мов небачений фрукт ми виростили почуття
яке не достигає в нормальних умовах дозволу
коли ми думаємо що ось якби ми не берем до уваги
що ми не знаємо іншого середовища розвитку
зросло щось тонке і рідкісне можливо викручене
як все чому створюють перешкоди у рості
але незвичне і своєю незвичністю привабливе й солодке
заборонене глибоке бо не виходить до спостереження
залишається в корені – можливо існує а можливо – ні
і ми у всьому цьому загублені мов садівники космосу
не зустрітись не попрощатись не розстатись не зрадіти
витаєм в ірреальності снах мріях ілюзіях мареві
ось наші місця побачення де росте те небачене
рідкісне вимираюче чисте навіть думкою не заплямоване
почуття між двома всесвітами…
зросло щось тонке і рідкісне можливо викручене
як все чому створюють перешкоди у рості - отут... перешкоди у рості... СТВОРЮЮТЬ... і у цілому - цікаві думки... і вірш
Yana Тymur відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ооох, читала тамуючи подих...неймовірно. "садівники космосу" - оце дуже вразило. Уайльд писав, що в омані таємниці все здається чарівним...Так, щось в тому є..
Yana Тymur відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Велике дякую! Він і написався на одному подиху.
Знав щось таки Уальд