Часто думаю про нас
А ти мабуть, й не знаэш
Разом ми довгий час
А ти все когось шукаэш...
Про що я думаю ввiснi?
Моэю бути я тебе просив!
Памятаю всi слова твоi!
Чому так, нiчого не змiнив?
Снишся менi вже довгий час,
Мене ти другом називаэш.
Присню cобi тебе я ще не раз,
Ввiснi так палко ти кохаэш.
На ранок знову просто друзi,
А наче сон той був про нас!
Та iдем не по тiй дороги смузi!
Не знаю, чи вогонь iще не згас(