Воно себе нічим ніколи не обтяжить-
Зробити справу, ув"язатися у бій.
Воно вже потім, жабу давлячи, розкаже
Що запроси його-то й він би був такий.
Воно завжди стоятиме в сторінці
Як когось скривдять, як злодюга жінку б"є...
Спитаєш- чом не допоміг тій жінці?-
Завжди відбрешеться- то ж діло не моє.
Воно ніяк не вболіває за країну.
Як заплатили б- він би й рад її продать.
Йому плювати, що он "Беркут" б"є дитину-
То так і треба. Владу треба поважать!
Воно завжди тупе, пихате, чорнороте.
Всі дурні скрізь. Розумне лиш Воно.
Про когось скаже щось- почуєш лиш гидоту.
Ото ж таке Воно. Й ім"я йому- Г...