Це ви написали дуже складний вірш, як з точки зору форми, так і з точки зору змісту. Зразу скажу вірш сподобався. Що до змісту, важко прокоментувати щось одним реченням. Колись я відчував щось подібне, стан схожий на душевне спустошення. Це наче впасти в глибоку яму і там копирсатися, пізнаючи увесь бруд на смак. Як вибратись? О, це справді складно, але можливо. Одного розуміння тут буде замало, треба щоб таке життя просто неймовірно набридло, до болю у кістках. А потім, як кажуть, у кожного свій шлях. Все залежить від вас і Господа...
Складний вірш, справді складний.