Солодкі,брехливі слова,
Які перетворюються на сірку в моїх вухах
Вже не сприймаються в серйоз.
Ні твоя пафосність,ні твій анабіоз.
Твої уста неначе ангельські,
але не так давно ,ти тими устами
пила червоне вино.
Тобі довірятися не можна ніяк,
ти ніби гієна у зграї собак.
Ти і вся та маячня,
якою годуєш щодня і щоночі,
не вправі прожити ні хвилини у цьому царстві пророчих.
Ні сенсу нема і бажання відсутнє,
тримати в полоні таку героїню.
Я відпускаю тебе у світи - там будуть гроші,
і там будеш - ТИ.
Королевою ненависті тебе називатимуть,
Ти катуватимеш,а тебе кохатимуть
і ніщо не змінить такого сценарію,
просто живи,як живеш
і закінчи цю вакханалію.