К о х а ю –
коли ранок сiдлає коня…
К о х а ю –
коли день догоряє
i зорi засвiчує нiч…
К о х а ю –
коли лiто надворi,
коли падає снiг,
вiтри доганяю
i вслiд їм шепочу:
кохаю, кохаю, кохаю!
В мандрiвках далеких,
в степах i на морi,
в гарячих пiсках,
як клятву палку повторяю:
кохаю, кохаю, кохаю!
Де черпає золото осiнь,
де Мiсяць купається в зорях
i квiтне казкова трава-дивосил,
весь Всесвiт у свiдки скликаю:
кохаю, кохаю, кохаю!
Створено 4,5. 04. 1986 року, м. Львів
Опубліковано: "Калинове вино". Львів: "Плай", 2005. 96 с. – С. 37.