Жито у долах ко-
лоситься,
колесом доля, ген,
котиться,
жито у полі ще
вижнеться,
колесо долі зу-
пиниться!
Колеса долі, жаль,
не підштовхнути,
часу розплати вже
не відвернути –
колесо долі
надто важке!
Створено у 2002 році, м. Львів
Опубліковано: "На зламі дня" - Львів: "Тріада плюс", 2004. 100 с. - С. 31