В мені змінилося усе (присвячується людям, в яких проснувся патріотизм) .
В мені змінилося усе
У дні майдану,
В дні революції, у дні жалю.
Змінився смисл,
Те для для чого жити стану,
За Україну піду й на війну.
В мені змінився
Погляд на суспільство.
На наше суспільне майбуття.
На наш народ
Прекрасний український
Й горджуся,що українкою є я.
Мене змінили україножери
В яких людського
Капельки нема.
Мене змінили люди,
Що горіли серця в них
Вогником добра.
Мене змінили трупи охололі,
Які шеренгою лежали вряд.
Мене змінили вбивці,людожери,
Що віддали наказ
Вбивати всіх підряд.
Мене зміцнили
Сотники Небесні,
Що назавжди злетіли
У небесну вись.
Мене змінили матері нещасні,
Які в хустину чорну одяглись.
В мені всередині усе перевернулось
І відродилося з новою силою знов.
Тепер я всім кричу
На повні груди,
За Україну піду й на війну!!!