Хто знав тоді, в ту пізню осінь,
Що листопад нам принесе,
Здавалося, що мирний мітинг
Почує влада, і для народу зробить все!
Вона почула, і вдалась до дій.
Майдан почали зачищати
Ніхто ніколи не забуде тих подій,
Коли в людей пішов наказ стріляти
Лилася кров, а постріл кулеметів
Не припинявся кілька днів
А в них в руках лиш залишки штахетів
Робочі каски, декілька щитів
Журба і туга душу огортає
За тих людей, що полягли в бою
А смуток серце розриває
Що розстріляли їх без страху і жалю
Вони герої, що тут ще сказати
Вічна вам пам'ять, пухом вам земля
За кожним з вас так гірко плаче мати
І Україна плаче, наче немовля,