Кирзовим чоботом Мiсяць
хлебче помиї з вiдра,
плаває в сiрому мiсивi
неба калоша брудна.
Все, що було вчора в модi,
вихлюпнув рок на смiтник;
нова епоха у морду
тиче новiтнiй дiйник.
Вітер осiнньою клянчею
листя згрiбає з дорiг,
тiльки нiкчемною клячею
горбиться небо без нiг.
Створено 21. 02. 1989 року, м. Тула (Архангельське)
Опубліковано: "На зламі дня" - Львів: "Тріада плюс", 2004. 100 с. - С. 23