хлопчику в зелених сандалях.
.
проростають яблуні,
гілками вказуючи нам шлях
ми - мов паломники, що от-от
доберуться до Мекки
дитинно потішаючись своєю святістю,
хрумтимо
омитими зливою яблуками
.
стомлено схиляєш голову мені на плече
волосся твоє пахне анісом. очі твої - вологі.
лускає дощ.
.
котиться грім.
хай присняться тобі ті зелені сандалі з далекого Сходу,
що блукають пустелею в пошуках
і знаходять. втамовують спрагу.
.
спи, ми з грозою співатимемо тобі
колискову