Не вини себе, себе винити можна треба у крайніх випадках. Не допоможе відчуття жалю, чи то ти себе жалітимеш, чи тебе – не важливо. Не допоможе! Краще працюй над собою, над манерами, вчинками, над своїми мріями та бажаннями…аби вони збувалися.І колись, може, тебе похвалять. І та похвала, ті теплі слова, слова підтримки, захоплення твоїм талантом, витримкою, мужністю і душевною силою пролунають в найпотрібніший момент,в той момент, коли ти вже знесилений, стомлений,тобто у відчаї, що знелюднює. Але не зневірся! Ніколи! Вір, люби, надійся. Ця невидима потрійна сила робить з тебе людину, саме вона відрізняє тебе від інших живих істот. Бо на відміну від інших живих, ти найживіший, бо наповнений Любов'ю, надією на Любов та вірою в Любов.