Веселий, дивний – до нестями! –
цей світ з коралами думок,
жевріє жаром між вустами
й тамує сліз терпкий клубок.
Як смага, стиснутий кліщами
в переймах хворий літній день,
ось-ось розродиться дощами
й словами скраплених пісень.
Хтось без надії мече стріли,
висурмлює у сурми гнів,
а я збираю в погоріллі
скарби моїх буденних днів.
Сльозину краю на скоринки,
плекаю сміх на всі вітри –
не закощавлять серця вжинки
моєї думної пори.
Створено 5. 02. 2003 року, м. Львів
Опубліковано:
1. На зламі дня. Львів: "Тріада плюс", 2004. - 100 с. - С. 38;
2. Антологія Бойківського краю. Дрогобич: «Коло», 2007. 724 с. – С. 436 – 437;
3. Дорога незгасної святині (Антологія Бойківського краю. Книга четверта), Львів: «Сполом», 2014. – 312 с. – С. 230.