З двох зол вибирають менше…
А щастя одне – безмежне!
Кидаю монету: решка, орел,
а падає завжди – решка…
I птахи лiтають не всi,
i квiти цвiтуть не завжди,
i зорi у небi не всюди горять!
А люди?
Метелик до свiтла летить,
людина – до щастя...
Якщо ж випадає нещастя,
i вибирати доводиться зло,
я вибираю найбiльше –
у ньому, принаймнi, є правди зерно!
Створено: 1987 рік
Опубліковано: "На зламі дня" - Львів: "Тріада плюс", 2004. 100 с.
С. 48