Про війну,
Якої нібито немає,
Про мир,
Який ніяк не наступає,
Про політику і владу,
Про все можливе їх діяння,
Про майбуття,
Що блискає на горизонті,
І про надії
На світло на порозі,
Про життя
У всіх його аспектах,
Про сонця день –
Недільний березневий,
Про почуття,
Лиш так здалека,
Про роботу –
Куди без неї – ,
Про справедливість,
За яку боролись,
Про страхи ночі …
Про війну ….
Ні, вже краще про роботу,
Почуття, переживання,
Душевні болі виливання…
Вернулось…
Про війну,
Що наступає,
Про мир, якого всі чекають…
Поговорили…
Про те, що б’є мою країну,
Про те, що затискає у лещата
Розквітлі весни в піднебессі,
Про спазм, що ніяк не відступає,
Про розуміння, що все навкруг вертає,
Про те, що виходу не бачим,
Про те, що лише вболіваєм
В молитві, в сні, у мрії…
Помовчали…
9.03.2014