Чого чекати?Миру чи війни?
Яка ж бо доля, в нашої країни?
Чи вийдем ,врешті, з чорної пітьми?
А чи ступати будем на руїни?
Чи ще побачим радість ми в очах,
В яких ще тліють іскорки надії?
Чи будем вільними ,як в небі птах?
Який спішить,летить ,вперед до мрії .
Чи може з миром підем захищать
Країну мрій,майбутнє для дитини,
і від блюзнірства землі очищать.
На благо ,і добробут, для людини.
Щоб з гордим серцем рухатись вперед,
Своє життя віддати за Вкраїну.
Без страху взяти зброю і бирет...
Лиш страшно за дітей і за родину.
Бо в світі безліч горя та біди,
Та гірше смерті не було донині.
Усе на світі можна перейти,
Крім болю втрати близьких та країни