Який чудовий вечір за вікном.
Весна принесла люту хуртовину,
Ніхто вже не чекав її.
Я Вас не ждала також на гостину.
Постукав березень в вікно,
І Вас забути я повинна,
Та на замерзлому вікні,
Ваш образ, знов, малює хуртовина.
Із півдня десь повіяло теплом.
Скоро розтане сніг,
У горах теж зійдуть лавини.
І ми чекатимемо вік,
Аби зустрітись в танці хуртовини.