Дорога додому... Ліси і поля...
Дорога додому, де друзі й рідня.
Там верби додолу гілля нахиля.
Там Лімниці-річки шумить бистрина.
Там сонечко світить привітніш завжди.
Там яблунь ростуть соковиті плоди.
Там в полі славетні співці солов'ї
співають найкращі у світі пісні.
Дорога додому... Ще трохи, ще мить,
і серденько в грудях ураз защемить.
І очі заплачуть. Сльозинка впаде.
Ріднішого місця немає ніде.
Радіє душа! Моє рідне село,
де юність моя і дитинство пройшло.
Село, що покинула я на роки.
Так краялось серце моє на шматки!
Дорога додому... Знайомі місця...
Там Лімниці-річки шумить бистрина.
Там клени й каштани схиляють гілля.
Там друзі, знайомі. Там рідна земля!