Весна починалась без жодного натяку на
південні вітри і підвищення температури,
ти вранці так само у куртку зимову пірнав,
вдягав рукавиці і з виглядом знаного гуру
виходив на вулицю, де недозріла весна
іще не спинила знайомі морозні тортури.
Весна починалась без жодного натяку на…