Ненавиджу клерків, клериків, чернь і клір.
Розмови про духовність — ніби про клітор.
Давайте, будуйте свій "новий мір",
Циркуляр циркульований, за літром літр!
Ненавиджу усі соціальні інститути,
Меценатів, прибічників віри і правди.
Не вірю тим, хто робить вигляд, що любить.
Вони брехливі. Чомусь так завжди.
Ненавиджу підробляти документи,
Давати хабарі й говорити неправду.
Признаюся чесно, у певні моменти
Людство викликає в мені відразу.
Обмочу черевик у чорнило —
Червона печатка, панове!
Бо ж світ, оповитий Нілом,
ще не засвідчений ходить.
А, може, планета — лот?
Її продадуть чи здадуть на "взятки"?
Цікаво, який в Бога код?
І куди Всевишній платить податки?