І знову вокзальні перони,
на лініях сині вогні,
гримлять буферами вагони,
всміхаються друзі мені.
Ми разом пройшли вже чимало
далеких й нелегких доріг, –
всіляке в мандрівках бувало,
та дружбу з нас кожен зберіг.
Й сьогодні, це ще не востаннє,
зіграють козацький нам марш;
з роками все більше бажань є
нажити мандрівочний стаж.
Створено 19. 08. 1998 року, м. Львів
Опубліковано: "Уколі друзів". Львів: "Плай", 2007. - 72 с.
С. 14
Музика Тетяни Кисленко