Дайте мені сили, що б не розділитись
На два полюси. Вогонь і воду,
Які в боротьбі виникнуть ще зроду.
Дайте мені сили встати на ноги,
Не загубити тебе у цій шаленій пітьмі,
Яка подарувала мені цю чудову мить спасіння.
Дайте мені сили, почати все знову,
Коли на мить мені буде здаватись
Що я втратила щось важливе.
Дайте мені сили зберегти наше кохання
Від вічної пітьми шаленої.
Не розбитись у зоні шенгену
Не поринути в оману.