https://www.youtube.com/watch?v=I5CvBw2NpcA
Де сонце іскриться, де думка не в’яне,
де ми танцювали, співали не раз,
сьогодні ж, львів’яни, ах, любі львів’яни,
станцюймо всі разом святковий цей вальс!
Приспів:Вальс! Вальс!! Вальс!!!
Нашого міста вальс!
Юного Львова, древнього Львова
Львова святковий вальс!
Вальс! Вальс!! Вальс!!!
Львова святковий вальс!
Не раз ми співали єдино у хорі
і слава лунала по світу про нас,
нехай порадіють за нас знову зорі,
танцюймо всі разом святковий цей вальс!
Приспів:
Із княжого звору нагостреним зором
пантрує за нами історії час,
щоб листом багряним не ятрив нас сором,
танцюймо всі разом святковий цей вальс!
Приспів.
Щоб наші серця пломеніли завзяттям,
щоб буйної ватри вогонь не погас,
злітаймо до неба, як іскри багаття –
танцюймо всі разом святковий цей вальс!
Приспів.
І буде весна, і цвістимуть каштани,
і радість і щастя наповнять всіх нас! –
Шануймось, братаймось, львів’яни! Львів’яни,
танцюймо всі разом святковий цей вальс!
Приспів.
Створено 4. 10. 2002 року, м. Львів
Опубліковано:
1. "Моя пісня". Львів: "Сполом", 2004. - 120 с. С. 4;
2. Сергій Петросян, "Пісні про Львів". Львів: "Ліга-Прес", 2005. - С. 6 - 8.
Музика Віри Євтушек (ноти), Сергія Петросяна (аудіо);Виконання Соломії Григор'євої.