Нікчемним полум'ям
Горять стереотипи.
Палають за ім'ям,
що поділило їх на типи.
Останні місяцІ,
Зима, що нас змінила...
Проти людей постали "беркута" бійці...
Та ми, народ, велика сила!
Чимало руйнували
Рідну землю врАги.
Коли ж бо ми чекали?
Коли нам не става відваги?
Ніколи, вірно, мої рідні!
Ми все знесем і це також!
Ми українці, сильні, вільні!
Не станем ковриком вельмож!
Хай зрозуміють нас не всі,
Та ми повстали за свободу!
З'явились перед світом в всій красі!
Хвала та честь вкраїнському народу!
|N.W|