Навіть, якщо все згорить і зникне,
треба триматись і далі йти
В душу твою радість проникне,
Вір у це щиро і просто лети,
Які б негаразди тебе не ламали,
ніколи здаватись не можна, повір
Всі ті хто тебе проводжали,
не вернуться вже у твій двір,
а ті хто з тобою роками.
напишуть у серці указ,
своїми теплими руками,
зігріють, ще не один раз.
Любов тримає нас на світі:
близькі, кохані, назавжди.
Про них Бог думає щомиті,
не забувай про них і ти!
Насправді зараз мільйони сердець
Чекають чогось надзвичайно нового,
Довести треба, що це не кінець,
Довести потрібно своєю любовью!
Силою ніжності і доброти,
важливо летіти і пам"ятати,
Що дуже легко досягнути мети,
Тільки потрібно вміти кохати!