Трепети лист колише пізній вечір,
а вітер тихий – віть не стрепене,
кладу я руки втомлені на плечі
й прошу, прошу: заколиши мене!
Приспів:Заколиши, заколиши мене, кохана,
в обіймах твоїх лебединих рук,
вернувся я – вернулося кохання –
я так не хочу більше вже розлук!
Я так втомився на чужих толоках,
те зрозуміти можеш ти одна, –
гірчить так гірко ягода солодка,
якою пригостила чужина.
Приспів.
Трепече серце – долі не збагнути,
недолею трепече весь мій край,
я хочу нині, хочу все забути,
поринути у недосяжний рай.
Приспів.
Коли на вітер ляже світлий ранок,
зірниця тиха освіжить росу,
тоді співатиму я колисанок,
буду твою голубити косу.
Приспів.
Створено 30.06 - 1.07. 2003 року
м. Львів
Опубліковано: Моя пісня. Львів:"Сполом", 2004. 120 с.
С.96.
Музика Тетяни Кисленко