Бойко-тесля, бойко теше,
із колоди править брус,
брус до бруса - буде терем! -
Мріє бойко й дме у вес.
Ой, гей, гей, гей, гей! -
Мріє бойко й дме у вус.
Тут одвірки, а тут - двері,
ще потрібен тільки дах,
і тоді вже буде терем
й новосілля у горах!
Ой, гей, гей, гей, гей! -.
Новосілля у горах!
На посвятини родина
прийде ґазду віншувать
і до пізньої години
ґазда буде частувать.
Ой,гей, гей, гей, гей! -
Ґазда буде частувать!
Створено 14. 08. 2005 року (10:55 – 11:30), м. Львів
Музика Василя Сторонського