Коли ти поруч, я, мов квітка,
Коли ти поруч, я жива,
Коли ти поруч, смутку нема місця,
Коли ти поруч, інших вже нема.
Ти особливо дивишся на мене,
Так, немовби я для тебе все!
Ти моє сонечко, моя хмаринка,
Мій дощик й легкий вітерець.
Ти - те, для чого варто мені жити
І взагалі, ти для мене - все!