Блукач ішов дорогою вузькою.
Покинув рідне місто він
У пошуках душевного спокою.
Мандрівка вісім днів триває.
Тож очевидно, що у нього
Води запасів більш немає.
Вже непритомним на узбіччі вночі знайшли його цигани.
Під впливом пісні та вина забув про біль, забув про рани...
Та час невпинно плив вперед.
Блукач у місто повернувся.
Знову відчув запах троянд та дзвін монет.
Ти прислухайся до порад,
Що люди інколи говорять,
Бо не завжди дорога є назад.