На стежині стою,
озираюсь вдовкіль –
оглядаю околи ясні,
сонце очі сліпить –
я не бачу нічого,
бачу тільки тебе,
мов у сні, мов у сні.
Приспів:Не минай-обминай,
постривай, почекай,
я тобі, ти мені
руку дай! Руку дай!
На стежині вузькій
ми уже не чужі –
я тобі, ти мені
руку дай! Руку дай!!!
Зранку сонцем цей сон –
птаха біля вікон,
не зупиниться час хоч на мить,
тільки ти не мовчи –
хочу чути твій голос,
доки птаха у світ
полетить, полетить.
Приспів.
Опубліковано: 1. "Гомін Підгір'я". Альманах, вип. VIII. Дрогобич: "Посвіт", 2009. – С. 120.
2."І співає струна". Львів: "Ініціатива", 2011 р., 56 с. – С. 8.
Музика Тетяни Кисленко